Vereniging Bewegwijzering Nederland
HomeActueel & TrendsBewegwijzeringLeden
Zoeken:
Pol Heteren bv
Pol Heteren bv
Pol Heteren bv
Pol Heteren bv
Pol Heteren bv

Kwaliteit, maatwerk, service

Pol Heteren bv

POL Heteren bv is een familiebedrijf, opgericht in 1968 en sinds 1993 in handen van de tweede generatie. Kernwaarden bij ons bedrijf zijn vanaf de start het leveren van uitstekende kwaliteit, maatwerk en een goede service. Al ruim 45 jaar streven wij naar het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten.

Onze divisie POL bewegwijzering is leverancier en fabrikant van buiten- en binnen bewegwijzering voor onder andere gemeenten, industrie- en bedrijfsterreinen, zorginstellingen en recreatiebedrijven.

Onze betrokkenheid gaat verder dan alleen productie en levering. Onze adviseurs helpen u met het vraagstuk: Wat is voor een bezoeker de beste oplossing om op een snelle en veilige manier op de plaats van bestemming te komen?

 

POL bewegwijzering inventariseert, adviseert, ontwerpt, fabriceert, levert en monteert. Uw complete project wordt in eigen beheer uitgevoerd. Wij hebben onder andere een unieke eigen lijn profielen ontwikkeld en beschikken over moderne full-colour printers. Bij het advies, ontwerp en de uitvoering van een project worden  huisstijl en wensen van de opdrachtgever uiteraard volledig geïntegreerd.

Kwaliteit van onze producten en diensten staat bij ons bedrijf hoog in het vaandel. Wij zijn door TÜV Rheinland Nederland gecertificeerd volgens de nieuwste norm: ISO 9001:2008 en VCA**.
» meer werk van POL Heteren
Werk van leden
Actueel & Trends
19 oktober 2018
Het nieuwe bestuur van de Vereniging Bewegwijzering Nederland!
26 juli 2017
De Telegraaf heeft volop aandacht voor verkeersborden
30 juni 2017
Hoe krijg je de eigenwijze automobilist bij de juiste parkeergarage?

Contact VBN

Distellaar 18
5467 BN Veghel
secretariaat@bewegwijzering.nl
Home Leden Werk van leden
Het belang van bewegwijzering
Aanmelden
© 2018 Vereniging Bewegwijzering Nederland
website door LaatR.IT|Disclaimer|Privacy
Inloggen