Vereniging Bewegwijzering Nederland
HomeActueel & TrendsBewegwijzeringLeden
Zoeken:

Winkelcentrum Stadshart Amstelveen

Reklaspits

Stadshart Amstelveen is het eerste winkelcentrum van Nederland met vier sterren. Deze internationale sterrenclassificatie staat voor het niveau van de kwaliteit en de services die het centrum biedt en is vergelijkbaar met de classificatie van hotels.

571 criteria

De classificatie is toegekend door een onafhankelijk Frans bedrijf dat eerder aan 9 andere winkelcentra in Europa vier sterren gaf, waaronder Carré Sénart in Parijs, Galeria Mokotow in Warschau en Forum Nacka in Stockholm. De afgelopen maanden is er hard gewerkt om aan alle internationale eisen op het gebied van service, communicatie en diensten te voldoen. In totaal werd het winkelcentrum op maar liefst 571 criteria getoetst. Ook de uitstraling van het winkelcentrum is naar een hoger niveau getild.

In opdracht van Unibail-Rodamco heeft  Reklaspits de bewegwijzering en de signing in- en om het Stadshart Amstelveen aangepast en daar waar nodig aangevuld naar de gewenste  4-star uitstraling.

Reklaspits heeft de concepten van Studio Linse verwerkt tot een kompleet nieuw huisstijl handboek waarin alle 4-Star elementen zijn opgenomen.

In zeer korte tijd is alle bestaande signing vervangen of aangepast. Tevens zijn er veel nieuwe elementen bijgeplaatst. De signing bestaat oa. uit: Raamstyling, plattegronden, plattegrondkasten, lichtreclames, bewegwijzering, belettering , full colour printwerk, freesletters en  geveldoeken.

» meer werk van Reklaspits
Werk van leden
Actueel & Trends
2 december 2019
Interview in Sign+ Magazine over digitale informatie
19 oktober 2018
Het nieuwe bestuur van de Vereniging Bewegwijzering Nederland!
26 juli 2017
De Telegraaf heeft volop aandacht voor verkeersborden

Contact VBN

Distellaar 18
5467 BN Veghel
secretariaat@bewegwijzering.nl
Home Leden Werk van leden
Het belang van bewegwijzering
Aanmelden
© 2018 Vereniging Bewegwijzering Nederland
website door LaatR.IT|Disclaimer|Privacy
Inloggen