Vereniging Bewegwijzering Nederland
HomeActueel & TrendsBewegwijzeringLeden
Zoeken:

Afvalbrengstation ACV-groep in Ede

De 4 Eijken Advies

De indeling en wijze van aanleveren van het afval en restore-producten wordt aangepast. ACV heeft zelf een idee hoe deze aanpassing het beste kan worden doorgevoerd, maar wil graag extern advies hoe de bewegwijzering en signing op de hoofdlocatie en het afvalbrengstation beter en duidelijker kan worden om de klantbeleving te verbeteren.

Om een goed beeld van de situatie te krijgen hebben wij op een zaterdag in november ter plaatse de verkeersbewegingen geïnventariseerd. Niet alleen van de auto’s maar ook hoe de bezoekers zich over het terrein begeven. Een aantal van deze bezoekers hebben wij vragen gesteld over de bewegwijzering en signing op het terrein. Tevens hebben wij met enkele medewerkers gesproken.

 

Wij hebben een aantal punten geconstateerd, die de situatie ter plaatse chaotisch  maken en daarmee opstoppingen veroorzaken. Uit de gesprekken met de medewerkers hebben wij een aantal opmerkingen genoteerd, die wij meegenomen hebben in ons advies.

 

Aan de hand van deze informatie en de informatie die vooraf is versterkt hebben wij de diverse punten in de bewegwijzering en signing onder de loep genomen en daar waar nodig aangepast ofwel qua routing ofwel qua lay-out. Daarbij hebben wij ook de juridische aspecten meegenomen.

» meer werk van De 4 Eijken Advies
Werk van leden
Actueel & Trends
2 december 2019
Interview in Sign+ Magazine over digitale informatie
19 oktober 2018
Het nieuwe bestuur van de Vereniging Bewegwijzering Nederland!
26 juli 2017
De Telegraaf heeft volop aandacht voor verkeersborden

Contact VBN

Distellaar 18
5467 BN Veghel
secretariaat@bewegwijzering.nl
Home Leden Werk van leden
Het belang van bewegwijzering
Aanmelden
© 2018 Vereniging Bewegwijzering Nederland
website door LaatR.IT|Disclaimer|Privacy
Inloggen